Geçen haftayı puansız kapatan Didim Belediyespor, gözünü hafta sonu evinde oynayacağı Aydınspor maçına çevrildi. Didim Şehir Stadında Teknik Direktör İsmail Öztürk nezaretinde çalışmalarını sürdüren Didim Belediyespor"da futbolcuların hırsı ve motivasyonu teknik heyeti de sevindirirken; hedef 3 puan olarak belirlendi.

7 gün 3 maç yaptıklarını belirten Didim Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Öztürk “Aydın Belediye maçında hakem hataları skoru belirledi. Yıldız Fener maçında ise şansızdık ve maçı baştan sonra üstün oynamamıza rağmen top bizi sevmedi. Bu hafta evimizde Aydınspor"u ağırlayacağız. Çalışmalarımız sürüyor. Bu haftaki maç çıkış maçımız olacak. Futbolcularımın performansından memnunum. Bizim tek dezavantajımız ilk 4 hafta başa oynayacak takımlarla mücadele etmekti. Biz bu hafta bunu atlatacağız ve daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Bu hafta ki maça tüm Didimlileri bekliyorum” dedi.

Didim Belediyespor ile Aydınspor arasındaki Amatör Süper lig maçı 18 Ekim Pazar günü saat 15.00"de Didim Şehir stadında oynanacak