THY’de kendisi gibi kabin memuru eşi Nergis Tınç’ı Phuket’te geçirdikleri balayında trafik kazasında kaybeden Serkan Tınç, eşinin ölüm haberini babasına “Kaybettik baba, kaybettik” sözleriyle verdi. Genç çiftin ev almak için kredi çektikleri, yeni evlerinde bir de bebek planladıkları öğrenildi.

Tayland’ın Phuket adasında turist kafilesini taşıyan bir minivan ile balık taşıyan kamyonetin çarpışması sonucu hayatını kaybeden THY çalışanı Nergiz Tınç’ın cenazesi için hüzünlü bekleyiş sürüyor.

Yoğun çalışma streslerini atmak için Uzakdoğu’nun cenneti Phuket adasına giden Türk Hava Yolları Kabin Memurları Nergis ve Serkan Tınç çiftini, tur otobüsüyle balık taşıyan bir kamyonetin çarpışması sonucu meydana felen feci kaza ayırdı. Genç kabin memuru Nergis Tınç’ın dışında 3 yabancı turistin daha hayatını kaybettiği kaza sonrasında Tınç’ın cenazesini almak için İstanbul’dan Bangkok’a giden ailesinin bugün Türkiye’ye dönmesi bekleniyor.

‘Böyle mi kutlayacaklardı?’

Çiçeği burnunda evli çiftlerden Serkan Tınç’ın Balıkesir’de yaşayan babası Adnan Tınç, oğlu Serkan ile gelini Nergis Tınç’ın ev almak için kısa bir süre önce kredi çektiklerini ve uygun bir ev bulduklarında da çocuk yapmayı hayal ettiklerini söyleyerek yaşadıkları son zamanlara ilişkin şunları söylüyor:

“Serkan ile Nergis geçen yıl 9 Nisan’da evlendiler. Serkan 10 yıldır kabin amiri, Nergis’de 4 yıldır kabin memuruydu. İşlerinin yoğunluğu sebebiyle tatil yapamıyorlardı, balayı tatilleri bile çok kısa sürmüştü. Bundan dolayı böyle bir program yaparak Phuket’e gitmek istediler. Phuket adasını çok beğeniyorlardı, ceplerine de uygun bir yerdi. Oğlum yıllardır uçtuğu için artık alıştık bu duruma, herhangibir tereddütümüz olmadı hiç. Phuket tatiline çıkmadan da 2 gün önce Balıkesir’e yanımıza geldiler, ikisiyle de hoş güzel vakit geçirdik. Evlilik yıldönümlerini böyle mi kutlayacaklardı? Acımız çok büyük”

‘Kaybettik baba, kaybettik’

Gelininin cenazesini göz yaşları içinde bekleyen Adnan Tınç şöyle devam ediyor:”Böyle bir şeyin olacağını bilsek kapı dışarı bile çıkarmazdık onları. İki tane erkek ikizimiz var, bundan dolayı da gelinim Nergis’i kızım yerine koymuştum. İkisinin de planları vardı. Uzun süredir ev bakıyorladı, hatta kredi bile çektiler. Ev aldıktan sonra da 2 yıl içinde çocuk yapacaklardı. Ama Nergis geri dönemedi. Serkan olay olduğunda ilk bizi aradı. Telefonda bağırarak “Kaybettik, kaybettik” diye ağlıyordu. Hiçbir şey diyemedim. Nergis’in ailesini 5 defa aradım ama gerçeği söyleyemedim. Daha sonra küçük oğlum Oğuzhan söylemek zorunda kaldı. Serkan’ın toparlanması için ailesi ve arkadaşları olarak yanında olacağız”