"Tasarım ve Görsel Sanatlar ve Bilim Şenliği" adıl altında okul bahçesinde düzenlenen serginin açılışını Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sezai Koçar ve çeşitli okulların müdürleri katıldı.
Açılışta konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz “Öğrencilerimizin oluşturduğu bu güzel eserlerin açılışına bulunmaktan dolayı mutluyum. Bu eserler öğrencilerimizin oluşturma gücünü de ortaya koyuyor. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencileri kutluyorum”dedi. Konuşmaların ardından serginin açılışı yapıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü ve beraberindeki konuklar Okul Müdürü Sait Aydın ve öğretmenlerle birlikte sergiye gezerek bilgiler aldı. Sergiyle ilgili bilgiler veren Okul Müdürü Sait Aydın “Bu sergide Okulumuzun 2.kademesinde okuyan 4,5,6,7,8 sınıf öğrencilerinin hazırladıkları eserler yer aldı. Bu sergide ayrıca bu yıl ilk kez Bilim Şenliği adı altında etkinlik düzenlendi. Ayrıca Fen ve Matematik projeleri de yer aldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencileri kutluyorum.”ifadelerine yer verdi.