Metin Şentürk, narkotik polisi tarafından kokain kullandığı gerekçesiyle gözaltına alındığı iddialarına cevap verdi.

Böyle bir olayın içinde olmasının mümkün olmadığını söyleyen Metin Şentürk " Şu anda o kadar üzgünümki konuşamıyorum bile... Ellerim titriyor. Bu bana yapılmış büyük bir ayıp ve terbiyesizlik. Bu bana yapır mı?... Bu haberde anlatılanları ben yaşamadım, görmedim. Bu haberi yapanlar hakkında hemen yasal işlem başlatacağım" dedi.

Metin'i de kokain yaktı

Metin Şentürk narkotik polisinin telefon takibi yaptığı uyuşturucu çetesinden kokain isterken yakalandı.Deniz Seki'nin kokain temin etmek suçundan cezaevine girmesinin ardından müzik dünyasından bir isim daha kokain nedeniyle polis takibine yakalandı. İstanbul Narkotik Polisi'nin bir uyuşturucu çetesini çökertmek için yaptığı telefon takibine Metin Şentürk de takıldı. Çete üyelerinden kokain isteyen görme engelli şarkıcı gözaltına alındı. Şentürk, götürüldüğü Narkotik Şube'de ifade verdi. Operasyonda çete üyeleriyle görüşme yaptığı tespit edilen bir savcı da telefon kayıtlarına girdi. Halen görevde olan savcıyı gözaltına almak için polis Adalet Bakanlığı'ndan izin bekliyor.

2 YIL HAPİS YATABİLİR
ÇETE elemanlarını arayarak kokain istediği tespit edilen Metin Şentürk, uyuşturucu ticareti yapmadığı, içici olduğu gerekçesiyle serbest bırakıldı. Şentürk hakkında uyuşturucu kullanmak suçundan dava açılırsa ünlü şarkıcı 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.

SEKİ, SATMAKLA SUÇLANIYOR
Deniz Seki de 'uyuşturucu kullanmak' ve 'başkalarına temin etmek' suçundan tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Seki için 24.5 yıl hapis cezası istenmişti.

Hürriyet