Kuşadası Belediyesi Karaova Tesisleri’nde gerçekleştirilen maçlar sonunda Yükselme Ligi’nde Ankara Görbir Spor Kulübü ve 2. Ligde ise Gaziantep Mithat Enç Spor Kulübü şampiyonluğa ulaştı.
Görme Engelliler Futsal Yükselme Lig’inde mücadele eden 7 takım arasından şampiyonluğu kazanan Ankara Görbir Spor Kulübü oldu. Elazığ Harput Görme Engelliler Spor Kulübü ikinci, Konya Mevlana Görme Engelliler Spor Kulübü ise üçüncü oldu. Yükselme Ligi maçlarında dereceye giren kulüplere ve sporculara madalya ve kupalarını Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Tanrıkulu ile Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi Yusuf Emik verdi. Görme Engelliler B1 Futsol 2.ligde 8 takımın şampiyonluk mücadelesinde ise mutlu sona ulaşan taraf Gaziantep Mithat Enç Görme Engelliler Spor Kulübü olurken, büyük sevinç yaşayan görme engelli kulüp oyuncuları uzun süre şampiyonluk marşları söyledi. İkinciliği Ankara Altınokta Spor Kulübü’nün elde ettiği ikinci ligde derece giren takımlara madalya ve kupalarını Aydın Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Zeynel Akın verdi.
Kuşadası’nda 4 gündür devam eden çekişmeli maçlar sonunda büyük ilgi gören Görme Engellilerin futbol şöleni yarın oynanacak 1. Maçlarının final karşılaşmaları ile sona erecek. 2.Lig ve Yükselme Lig’i maçlarının kupa törenine ise Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Tanrıkulu, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Denetleme Kurulu Başkanı Nejdet Erencer, Aydın Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Zeynel Akın, Aydın Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Ali Yelgin, Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi Yusuf Emik ve Kuşadası İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü ve Gençlik Spor ilçe Müdür Vekili Murat Yurttutan katıldı.