Altınordu maçı sonrası Yüksel Can ile yollarını ayıran ve 10 gündür teknik direktör arayışlarını sürdüren Nazilli Belediyespor Ahmet Kılıç'la sezon sonuna kadar anlaştı.
Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş"un Nazilli"de programı nedeniyle bulunduğu saatlerde gerçekleşen imza töreni bir ilk oldu. Nazilli Protokolünün tam olarak katıldığı imza töreninde herkesin ortak temennisi Aydın"ın tek profesyonel takımı olan Nazilli Belediyespor"un 2.Lig"e çıkması oldu.

Balıkesirspor, Eskişehirspor, Afyonspor, Göztepe gibi kulüpleri çalıştıran başarılı teknik adam Ahmet Kılıç, Nazilli Belediyesporun geçen Pazar Ankara"da oynadığı Keçiörenspor maçını izlediğini belirterek “Kulüpler içinde en iyi kulübe geldiğime inanıyorum. İsteyerek geldim. Yönetimimizin sıcak karşılamasından dolayı çok memnunum. Sezon iyisiyle kötüsüyle başladı ve devam ediyor. Takımımızın içinde bulunduğu performans itibariyle hak ettiği yerde olmadığını görüyorum. Bugün takımımızla az da olsa bir çalışma yapacağız önümüzdeki Torbalıspor maçına taktik ve uyum sorunu çözerek girmeye çalışacağız. En büyük avantajımızın Ligin ilk yarısına girmemiz olmasını düşünüyorum. Sezon arasında gerekirse ufak takviyelerle 2. yarıya bomba gibi hazırlanacağız. Yönetimimizi ve taraftarlarımızı bu hafta oynanacak olan Torbalıspor maçında desteklemelerini istiyorum. Büyük taraftar desteği ile bu maçı kazanacağımıza inanıyorum.” dedi.