Sinir bozucu uzaylı istilalarına karşı New York halkının bir günü nasıl geçiyor? Bunu hiç merak ettiğiniz oldu mu? Her saldırıdan sonra New York için endişelenmesi gereken sadece Michael Keaton'ın Spider-Man: Homecoming'deki Hasar Kontrol ekibi değil. Bizlerde aynı şekilde bu konuda arka planda neler döndüğünü merak ediyoruz.

Google Pixel 3 ile Avengers Endgame işbirliği!

Google'ın Pixel 3'ü için yayınlanan yeni bir reklam bu soruyu yanıtlıyor. Google Pixel 3'ün kullanıcılara sağladığı yararlara değinen reklamda Google Haritalar'ın ve kameranın odak noktasının nasılda mükemmel bir işlev ortaya koyduğuna hep beraber tanıklık ediyoruz. Anlaşılan New York halkı artık uzaylı istilaları karşısında pek şaşırmıyor. Tam tersi, bunu bir fırsata çevirebiliyorlar.

Reklamda, Google markasının Pixel 3 için tam tamına beş yeni Marvel süper kahramanın Playmojisinin cihaza entegre edileceğini görüyoruz. Bu karakterlerinde entegre edildiğini düşünürsek, kullanıcılar War Machine, Thor, Black Widow, Rocket, Captain Marvel, Iron Man, Captain America, Hulk, Nebula ve Okoye karakterleri ile fotoğraf deneyimini bir tık daha üst seviyeye taşıyabilirler.

Yayınlanan reklam filmine yukarıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. Peki ya siz reklam konusunda ne düşünüyorsunuz? Oldukça eğlenceli bir iş ortaya çıkmamış mı? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU