Süper Lig"de Galatasaray"a yenilen, Şampiyonlar Ligi"nde de Manchester United"a şanssız bir şekilde teslim olan Beşiktaş"ta teknik direktör Mustafa Denizli duruma el koydu. Kamuoyundaki eleştirilere dünkü antrenman öncesinde yaptığı açıklamalarla yanıt veren tecrübeli çalıştırıcı, iddialı ifadeler kullandı. Beşiktaş"ın iyi yolda olduğunu belirten Denizli, “Kimse merak etmesin. İyi yolda olduğumuzu göstereceğiz. Beşiktaşlılar rahat olsun. Beşiktaş"ı bizden daha fazla yaşayan ve düşünen yok” dedi.

Bu sezon yaptığı 7 maçta sadece 3 gol atabilen Siyah-Beyazlı takımın, skor yönünden sıkıntı yaşamayacağını dile getiren kurt hoca, “Beşiktaşlılar"ın bir şeyden korkusu olmasın; bu takımın golcülüğünden... Bu takım geçen sezonun en golcü takımı değil mi? Bir takım bir sezonda bu özelliğini kaybetmez. Bu takım golcü mü, değil mi, hep beraber göreceğiz. Üstesinden geliriz, sıkıntı yaşamayız” ifadesini kullandı.
Bobo konusuna da açıklık getiren deneyimli teknik adam, sözlerini şöyle noktaladı: Bobo"yla aramda sorun yok. Ortadaki tek sıkıntı, spor basınının olaylara bakış açısı... Niye böyle yapılır, amaç nedir, anlamak mümkün değil.

Gerçek kimliğimize dönüyoruz
Bu kadroda yer alan bütün futbolcular ilk 18"e, ilk 11"e girmek için burada bulunmaktadır. O gün için maç planlarımızın içinde Bobo yoktu. Bir sezon içinde bazı futbolcuların birkaç maçta düşünülmemesi gayet doğaldır. Savunmanın sağında bir değişikliğe gitmem için bir sebep yok. Her oyuncu bireysel hatalar yapabilir. Ankaraspor"un düşürülmesi idari bir konudur. Ankaraspor"un boşta kalan oyuncularının hakları mutlaka TFF tarafından savunulacaktır. Biz gerçek kimliğimize yavaş yavaş dönüyoruz. En önemli gelişme, bence gerçek kimliğimize dönüşümüzdür...Fanatik