Tom Cruise'un eşi, oyuncu Katie Holmes, geçtiğimiz günlerde kızı Suri ile birlikte gezmeye çıktı. Los Angeles sokaklarında el ele dolaşan, birlikte alışveriş yapan anne-kız, yanlarında Tom Cruise'un olmadığı nadir günlerinden birini yaşamış oldu. Katie Holmes'u görenler, ünlü oyuncunun kızıyla vakit geçirmekten çok mutlu olduğunu ama buna rağmen son derece sessiz ve içine kapanık göründüğünü belirtti.

Kızıyla huzurlu
In Touch dergisine konuşan Holmes'ün yakın bir arkadaşına göre; onun bu kadar sakin görünmesinin önemli bir nedeni var. Kızıyla birlikte tüm günü başbaşa geçiren ünlü yıldızın, eşi Tom Cruise'dan uzak olduğu için böyle mutlu olduğu söyleniyor. Geçtiğimiz kışın büyük bir bölümünü rol aldığı 'All My Sons-Bütün Oğullarım' adlı oyun için New York'ta eşinden uzakta geçiren Holmes'un, özgürlüğünü geri kazanmak istediği ve bunu da yavaş yavaş başardığı söyleniyor.

Yalnızlık yaradı
Geçtiğimiz ay Beyaz Saray'da verilen bir akşam yemeğine katılan ünlü çiftin arasının son zamanlarda bir hayli gergin olduğu iddia ediliyor. Holmes'e yakın bir kaynak, ünlü yıldızın artık eşinin yanında taşıdığı bir 'aksesuvar' olarak görülmek istemediğini belirtiyor ve ekliyor: "New York'ta yalnız yaşadığı günler ona çok iyi geldi. Kendi kişiliğini yeniden buldu diyebilirim. Tek istediği eski özgür günlerine geri dönebilmek."

Suri'nin yüzü gülmüyor!
Suri'nin bir süre önce çekilen fotoğraflarında yüzü gülüyor. Ancak son aylarda sürekli asık suratlı haliyle görüntüleniyor. Çifte yakın kaynaklar, ikilinin kavgalarının Suri'yi etkilediğini belirtiyor.