Yönetimden 4 takviye isteyeceği öğrenilen Güneş'in yapılacak olan transferlere takımdan göndereceği isimleri de şekillendireceği belirtildi.

Turkcell Süper Ligi'nde Fenerbahçe'ye 1 - 0, ardından da Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk maçında dün akşam Galatasaray'a 2 - 1 mağlup olan Trabzonspor'da tüm planlar alt üst oldu. Yabancılarından yoksun ve yedek ağırlıklı bir Galatasaray karşısında alınan bu mağlubiyet Teknik Direktör Şenol Güneş'in de moralini bozdu. Geçtiğimiz hafta ligde alınan Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra oyuncularını, "Formasının hakkını vermeyen, kendisini bu takıma ait hissetmeyen gider" diye uyaran Güneş'in Galatasaray mağlubiyeti sonrası kadroda revizyona gitmesi bekleniyor. Güneş'in ara transfer dönemi için yönetime sunacağı raporda en az 4 takviye isteyeceği ve bu takviyelerden ikisinin forvete olacağı öğrenildi. Güneş'in takımdan göndereceği isimlerin ise yapılacak olan transferlere göre şekilleneceği vurgulandı.

"İZİNDEN SONRA HERKESİ TOPARLANMIŞ GÖRMEK İSTİYORUM"

Bu arada Galatasaray mağlubiyeti sonrası futbolcularına 5 gün izin veren Şenol Güneş, tüm takıma sert uyarılarda bulundu. Futbolculardan izin günlerde özel hayatlarına dikkat etmelerini isteyen Güneş'in soyunma odasında, "Hepinizi 28 Aralık da başlayacak olan kampta toparlanmış olarak görmek istiyorum. Eğer orada da beklediğim performansı sergileyemeyen olursa gerekeni yapacağım" şeklinde konuştuğu öğrenildi. Bu arada Güneş'in 5 günlük izinde tatile çıkmayacağı ve transfer çalışmalarına yoğunlaşacağı öğrenildi. Güneş'in, sezonun ikinci yarısında bordo - mavili formayı giyme ihtimali oldukça yüksek olan Fatih Tekke'yle de bu sürede bir görüşme yapabileceği iddia edildi.

GÖKHAN ÜNAL SATIŞ LİSTESİNE KONULUYOR

Trabzonspor'a 1. 5 sezon öncesi Kayserispor'dan 6 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli karşılığı transfer edilen ancak aradan geçen zamanda beklenen performansı bir türlü gösteremeyen Gökhan Ünal, Galatasaray maçında ki futboluyla da yönetim kurulunun ve teknik heyetin sinirlerini gerdi. Bordo - mavili taraftarların da yoğun protestosuna maruz kalan futbolcuyu iyi bir teklif gelmesi durumunda satmayı planlayan yöneticilerin, bu konuda Teknik Direktör Şenol Güneş'in de onayını almaya çalışacağı vurgulandı./milliyet