Bordo-mavili takımın tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe karşılaşması öncesi takımdaki sıkıntıları çözmek için harekete geçti. Özellikle forvet oyuncularının çok gol kaçırmasından yakınan Şenol Güneş'in, antrenmanlarda bu oyuncular üzerinde özellikle duruyor.

Son Denizlispor maçında çok gol kaçıran Umut Bulut'la özel bir görüşme yapan Şenol Güneş'in, “Mücadeleci yapın ve takıma kattıkları gerçekten çok fazla. Performansından memnunum. Ancak son vuruşlarda biraz daha dikkatli olmalısın” diyerek oyuncusunu motive etmeye çalıştığı belirtildi. Tecrübeli teknik adamın, iki haftadır yedek kulübesinde oturttuğu Gökhan Ünal'a da “Kaliteni herkese bir daha ispatlamak istiyorsan, F.Bahçe maçı senin için çok iyi bir fırsat” sözleriyle oyuncusunu kazanmaya çalışıyor.

Alanzinho Güneş'le doğdu

Teknik direktör Şenol Güneş ile forma şansı bulan Alanzinho, kendisine verilen fırsatı iyi değerlendirdiğini söyledi. Alanzinho, F.Bahçe maçında da elinden geleni yapacağını kaydetti.

Kaptan Alex'in görevi Özer'in

F.Bahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın oynayacağı Sheriff maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Sheriff maçında az forma şansı bulan oyunculara görev verecek Alman teknik adam, taktik çalışmasında Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Bilica, Santos, Mehmet Topuz, Deniz, Selçuk, Uğur, Özer ve Güiza on birini denedi. Cristian'ın yerinde Deniz'i oynatan Daum, forvet arkasında kaptan Alex'in yerine Özer Hurmacıya'a şans verdi. Baş ağrısı nedeniyle idmanı yarıda bırakan Özer'in yerine Ali Bilgin as kadroda çalıştı./yeni şafak