Bursaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un gündeminde olan golcü futbolcunun sadece ikinci devre için bile olsa bir başka takıma gitmekten yana olduğu bildirilirken, menajeri Batur Altıparmak, Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda yaptığı açıklamada, "Gökhan'ın geleceğine, Fenerbahçe karar verecek. Gökhan, çok fazla şans bulamıyor. Oynamaktan yana. Oynayabileceği bir takım, en azından kısa süreli bir periotta olsa, ikinci yarı için de olsa oynamak istiyor." dedi.

CANER DEFANS OYNAMAMALI; ÖNDE OYNARSA BAŞARILI OLUR

Fenerbahçeli Caner Erkin'in de temsil haklarını elinde bulunduran Altıparmak, genç futbolcunun önde oynatılması durumunda başarılı olacağını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bundan 1 sene iki ay önce Caner'in sol bek olmadığını sol kanatta oynayan bir futbolcu olduğunu söylemiştim. Tabii ki görev verildiğinde her futbolcu gibi Caner'de savunmada oynayabilir; ama Caner'in arkada oynayarak üst düzey oyuncu olabileceğini düşünmüyorum. Önde oynadığı zaman hocasının istediği gibi bir oyuncu olacağını düşünüyorum; fakat bu Aykut Kocaman'ın taktiri. Sol kanat oynadığı zaman ne kadar faydalı olduğunu gösterir. Geçen sezon Galatasaray'da bunu ispatladı. Sonra ne olduysa tekrar onu geride oynatmaya başladılar."

ORHAN ŞAM, BÜYÜK TAKIMDA OYNAYABİLECEK POTANSİYELİ TAŞIYOR

Bu arada Altıparmak, Galatasaray'ın gündemine gelen Orhan Şam'la ilgili olarak ise, "Bir çok kulüpten teklif geliyor. Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, gelen teklifleri değerlendirmeye karar verirse Orhan büyük takımlara gidebilecek potansiyele sahiptir. Galatasaray'dan Orhan için bana şu ana kadar teklif gelmedi; Gençlerbirliği'ne geldi mi bilmiyorum." dedi.