F.Bahçe, sezon başında Gökhan"a imzalattığı 5 yıllık sözleşmeye "minumum serbest kalış" maddesi koydurmuş

G.SARAY maçına çıkana kadar 7-8 haftalık dönemde oynadığı kötü futbolla F.Bahçe seyircisini şaşkına çeviren ama derbide rakibi perişan eden Gökhan Gönül"ü isteyen 15 milyon Euro getirmek zorunda! G.Saray derbisi öncesi yediği profiterolden zehirlenmesine rağmen 90 dakika boyunca Abdul Kader Keita"ya da Dos Santos"a da nefes aldırmayan milli yıldızın bir süre önce yenilenen sözleşmesine böyle bir madde koyulduğu ortaya çıktı.

5 KATI ZAM

YÖNETİMİN 400 bin dolar yıllık gelirinin 1.5 milyon Euro"ya çıkarttığı 5 yıllık sözleşmede Gökhan"ın Avrupa"dan talep görme ihtimalini değerlendiren sarı-lacivertliler, 15 milyon Euro "minimum serbest kalış" bedeli belirlediler.

BAYERN VE MANU!

O dönem Bayern Münih ve Manchester United"ın izlediği Gökhan Gönül"ün 1 sezon sonra serbest kalacağını bilen yetkililer, 5 yıllık sözleşme yaptığı oyuncusunu eğer bu rakama satabilirse milli yıldız, Baliç (18 milyon dolar) ve Okocha"dan (15 milyon dolar) sonra en yüksek bedelle elden çıkarılan ilk Türk futbolcu olacak.

BU sezon sarı-lacivertli formayla çıktığı 38 karşılaşmada 2 gol atıp, 6 asist yapmayı başardı.. Hem de bu sürecin çoğunda sakat sakat oynamasına rağmen..

Vatan