Beşiktaş ile Kayserispor arasında Fi-Yapı İnönü Stadı'nda oynanan ve konuk ekip Kayserispor'un üstünlüğü ile sona eren mücadele duygusal anlara sahne oldu. Beşiktaş taraftarları, iki hafta önce beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden Kayserispor kalecisi Gökhan Değirmenci'ye tribünlere açtıkları pankartla başsağlığı mesajı verdi. Beşiktaş maçına kolundaki siyah bantla çıkan 22 yaşındaki Gökhan Değirmenci, maçın ardından ise gözyaşlarına hakim olamadı ve saha ortasında hüngür hüngür ağlamaya başladı.

Yayıncı kuruluş tarafından da canlı yayınla ekrana getirilen görüntülerde Kayserisporlu futbolcular Gökhan'a moral vermek istediler.

Maç sonrası konuşan Gökhan Değirmenci ise babası Ahmet Değirmenci'nin Beşiktaş taraftarı olduğunu ve en büyük hayalinin kendisini bir baçta Beşiktaş formasıyla ya da Beşiktaş'a karşı görmek olduğunu söyledi. Gökhan, Bu nedenle çok duygulandığını ve gözyaşlarına hakim olamadığını söyledi.

Kayserispor'un iki hafta önce Mersin İdman Yurdu ile oynadığı maçta kırmızı kart gören Kayserispor kalecisi Navarro'nun yerine Gökhan Değiermenci oyuna dahil olmuştu. O anda buna fazla heyecanlanan Gökhan'ın babası Ahmet Değirmenci, fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Beyin kanaması geçiren Ahmet Değirmenci hayatını kaybetmiş, acı haber ise Gökhan'a ancak maçtan sonra haber verilebilmişti.