Attığı üç golle gecenin yıldızı olan İspanyol oyuncu, Fenerbahçe"de mutlu olduğunu ve sözleşmesi bitene kadar Türkiye"de kalacağını söyledi

Fenerbahçe"de kalıp kalmayacağı haftalardır tartışılan Daniel Güiza, Honved karşısında attığı gollerle taraftarın yeniden gönlünü kazanmayı başardı.
İspanyol yıldız, “Sadece kendime değil, bütün takıma seviniyorum. Çok güzel bir futbolla, seyircimize güzel bir galibiyet hediye ettik. Beni destekleyen taraftarlara de teşekkür ederim. En son iki sezon önce Mallorca forması altında hat-trick yapmıştım. İki Brezilyalı oyuncu glince takımdaki Brezilyalı sayısı arttı. Ama oyuncuları Brezilyalı ya da Türk olarak ayırmak doğru olmaz. İyi olan oyuncu forma giyecektir” dedi.
Transferi konusunda da konuşan Güiza, “Taraftarın geçen seneye göre artan desteği ile elimden gelenin en iyisini yapmak, Fenerbahçe"ye kupalar kazandırmak için çok çalışacağım. Gol kralı olacağım demek şu anda çok zor. Bu çok önemli değil aslında. Önemli olan takımın başarı elde etmesi. Transfer haberleri hakkında söyleyecek fazla bir şeyim yok. Her şey ortada, ben Fenerbahçe"deyim. Üç yıllık sözleşmem var ve sonuna kadar burada kalacağım” ifadelerini kullandı.