Genç kızın, katil zanlısı sevgilisi Cem G. tarafından Bahçeşehir'deki villaya ön kapıda bulunan kameralara yakalanmamak için arka kapıdan alındığı ortaya çıktı.

Soruşturmayı yürüten savcı ve Cinayet Masası dedektifleri, Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak 98 gündür aranan Cem G.'nin Bahçeşehir'deki villasında dün incelemelerde bulundu. Kamera kayıtlarında Münevver'in olay günü villaya girdiği anın görüntülerinin olmaması üzerine çevrede keşif yapan Savcı Faruk Erşen ile dedektifler villanın arka bölümünde bir kapı daha olduğunu fark etti.


KAMERAYA YAKALANMAMAK İÇİN.
Yapılan incelemelerin ardından, Münevver Karabulut'un, katil zanlısı sevgilisi Cem G. tarafından ön kapı yerine güvenlik kameralarının olmadığı arka kapıdan içeriye alındığı belirlendi. Bu şok gelişme, cinayetin önceden planlandığı iddialarını güçlendirdi. Daha önce Münevver Karabulut'un Cem G.'nin ailesiyle ilgili bilmemesi gereken bir sırrı öğrendiği ve bu nedenle öldürülmüş olabileceği de öne sürülmüştü.

İBİZA'DA TATLI HAYAT

Türkiye'yi sarsan Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili sır perdesini aralamaya çalışan polis, cinayetin bir numaralı zanlısı Cem Garipoğlu'nun yeni görüntülerine ulaştı. İspanya'nın dünyaca ünlü tatil mekanı olan İbiza'da kaydedilen görüntülerde, Cem yabancı uyruklu kız arkadaşlarıyla gününü gün ediyor.


CİNAYETİN SENARYOSU KAMERADA

Show TV'de yayınlanan görüntülerde, oldukça ilginç bir ayrıntı da var. Kız arkadaşlarıyla tatil yapan Cem, bir arkadaşına yapılan şakayı kaydederken, "kafa kesmekten" bahsediliyor.