Apartmanın belirli köşelerine yerleştirilen 4 gizli kamerayla evdeki televizyondan binaya kimin girdiğinin izlendiği ortaya çıktı. Baskında 3"ü yabancı uyruklu olmak üzere 4'ü kadın 8 kişi gözaltına alındı. Randevu evinin sahibi İbrahim B. tutuklandı.
Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi'nde bir apartmanın 6'ıncı katında fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis, 3 ay süren takibin ardından baskın yaptı. Randevu evi olduğu öne sürülen evin sahibi İbrahim B. ile eşi Rahime B., evde bulunan Şener D., Muhsin A. ile, fuhuş yaptıkları öne sürülen Gülten T. ve evin teras katında saklanan Ukrayna uyruklu Okcaha Romanyuk, Kırgızistan uyruklu Yıldız Esendekova ve Bulgaristan uyruklu Virginia Asenova gözaltına alındı.
Randevu evinin bulunduğu apartmanda inceleme yapan polis ekipleri, giriş ve çıkışı izleyen 4 gizli kamerayı apartman girişinde, elektrik saatinin içinde, daire kapısının üstündeki posta kutusunda ve binanın ön cephesini gören çatıda buldu, incelenmek üzere yerinden söktü. Bu kameraların izlendiği televizyonla evdeki bilgisayara da el konuldu.
Gözaltına alınan yabancı uyruklu 3 hayat kadınının sınır dışı edilmesi için işlemler sürerken, diğer 4 kişi ise savcıya verdikleri ifadenin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Evin sahibi İbrahim B. ise "fuhuş yaptırma", "fuhuşa aracılık etme" ve "fuhuş için yer temin etme" suçlarından tutuklanarak Çorlu Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

BU İLK DEĞİL

Polis ekipleri 30 Mayıs 2007 tarihinde yine bu eve baskın düzenledi ve elektrik saatinin içine saklanmış gizli kamera buldu. Bunun üzerine randevu evinin sahibi olduğu belirlenen İbrahim B."nin fuhuş yaptırdığı tespit edilince çıkartıldığı mahkeme tarafından "fuhuşa teşvik" suçundan tutuklandı. 2 ay cezaevinde kalan İbrahim B. daha sonra tutuksuz yarglanmak üzere serbest bırakıldı.