Üzerindeki bol kesim beyaz bluzu ve açık renk jean pantolonu ile doğal ama bir o kadar havalı bir görünüme sahip Ebru şam (19). Tarzını "salaş" olarak tanımlıyor. Ancak ufak detaylarla şık bir görünüm elde etmeyi ihmal etmiyor. “Benim için marka önemli değil, ne hoşuma giderse onu alırım. Özellikle giymem dediğim bir şey yok ama düşük bel pantolonu hiç sevmiyorum. Giydiklerimin hep kapalı olması lazım” diyerek sadece moda diye kendine yakışmayan şeyleri asla giymediğinden bahsediyor.

PANTOLON OLMAYINCA GÖZLERİM DOLDU

Şam için tam anlamıyla bir alışveriş tutkunu dersek yalan olmaz. Alışverişe her çıkışında gözünün döndüğünü yüzünden hiç eksilmeyen kocaman gülümsemesiyle anlatıyor. “Tek başıma alışverişe gitmeyi çok seviyorum. Kafamı dağıtıyorum. Aynı zamanda fazla oyalanmamış oluyorum. Bazen denemeden aldığım bile oluyor” diyerek alışveriş stilinden bahsediyor. En son denemeden aldığı çizgili pantolon basenleri geniş olduğu için üzerine olmayınca gözlerinin dolduğunu ve hemen arkadaşına hediye ettiğini gülerek anlatacak kadar da kendisiyle barışık biri.

ADANALI EKİBİYLE HEMEN KAYNAŞTIK

2009 Türkiye Güzeli seçildikten sonra İstanbul"a yerleşen şam, Uğurkan Erez"in ajansına kayıt yaptırdıktan iki gün sonra “Adanalı” dizisinden teklif geldiğini ve her şeyin bu kadar hızlı gelişeceğini tahmin etmediğini söylüyor. Dizide siyah kuşak sahibi, hırslı ve başarılı komiser Esra"yı canlandıran şam, “Sete ilk gittiğimde büyük isimlerle çalışacağım için biraz heyecanlıydım. Ama ekip çok eğlenceli, hemen kaynaştık. Bana çok yardımcı oluyorlar” diyor.

ARTIK YAZILANLARI KAFAYA TAKMIYORUM

Bir anda tanınıyor olmanın getirdiği ilgiden dolayı çok rahatsız olmasa da magazin dünyasından biraz şikayetçi: “Siz ne derseniz deyin, istediklerini yazıyorlar. Artık yazılıp çizilenleri kafama takmak istemiyorum, çünkü o zaman kendime zarar vermiş oluyorum.” Bu yüzden mesafeli biri olmasının yararlarını gördüğünü anlatıyor.

DİPLOMA ÖNEMLİ

Ebru şam"ın gerçekleştirmek istediği birçok hayali var. “Oyunculuktan çok zevk alıyorum. Bu yönde kendimi geliştirmeye çalışıyorum ama bir yandan da okumak istiyorum. Bir diplomamın olması benim için önemli” diyor. Ayrıca ileride daha tanınmış biri haline gelip bunu moda tasarımı alanında kullanmayı çok istediğini söylüyor.

Kelebek