Bulak, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezona güzel oynadıkları bir  maçla başladıklarını ancak Eskişehirspor maçında iyi bir performans  sergileyemediklerini söyledi.
 
Eskişehirspor maçında son dakikada yenilen golle gelen beraberliğin  kendilerini üzdüğünü aktaran Bulak, "Bunun yansıması da Osmanlıspor maçını  etkiledi. Takımımızın neler yapabileceğini biliyoruz. Her takımı yenecek gücümüz  var." diye konuştu.
 
Bulak, çok büyük sorunları olmadığına dikkati çekerek, şöyle devam  etti:
 
"Ligde birçok takım, 'transferi açamadık, oyuncu alamadık, borcumuz  var' edebiyatıyla yola çıkarken biz, bu bahaneye hiç sığınmadık. Oyuncumuza,  taraftarımıza, yöneticimize basınımıza inandık ve bu doğrultuda yola çıktık.  Haftaya  Ümraniyespor maçımız var. Ümraniyespor karşısında güzel bir sonuç alarak  yükselişe devam etmek istiyoruz. Herkesin birbirini yenebildiği bir lig  yaşıyoruz. 'Kesin kazanırız' diyebilecek bir durumumuz yok ama kesinlikle çok  mücadele edip agresif oynayacağız. Üç puanı almak için her şeyi ortaya koyacağız.  Oyuncularıma inanıyorum ve onların neler yapabileceğini biliyorum."
 
Bulak, Balıkesir Atatürk Stadyumu'ndaki çim yenileme çalışmalarında  sona gelindiğine de değinerek, büyük ihtimalle salı günü sahalarında antrenman  yapabileceklerini sözlerine ekledi.