Galatasaray camiasının merakla beklediği Lincoln, dün gece İstanbul'a gelerek bu sabah çalışmalara başladı. Lincoln, Galatasaray camiasından özür dilediğini söyledi.

Gecikmeli olarak İstanbul'a gelen Lincoln, dün gece yarısı sevgilisi ve menajeri ile birlikte Lufthansa Havayolları'nın tarifeli seferi ile 02:35'de İstanbul'a indi.

Bu sabah ise takımın çalışmasına katılan Lincoln, idman öncesinde teknik direktör Skibbe ile görüştü. Alman hoca ile samimi görüntüler sergileyen Lincoln, idmanı izleyen taraftarların yoğun sevgi gösterileri ile karşılaştı.

Brezilyalı yıldız, taraftarların yanına giderek yumruk şov yaptı.

"GALATASARAY'DA MUTLUYUM"

Lincoln, çıktığı ilk idmanın ardından teknik direktör Skibbe ile birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Brezilyalı futbolcu "Geç kaldığım için Galatasaray camiasından özür diliyorum" diyerek şöyle devam etti: "Burada çok spekülasyonlar yapılmış. Ama hiç biri gerçeği yansıtmıyor. Ben Galatasaray'da mutluyum. Futbolu burada oynamaktan keyif alıyorum. Yönetmin vereceği ceza olursa, buna razıyım..."

Skibbe ise "Lincoln çok iyi ve değerli bir futbolcu. Bundesliga'dan çok iyi tanıyorum. Galatasaray'a bu sene çok daha yararlı olacağına inanıyorum..." diye konuştu.

Galatasaray idmanlarına bir süre katılmayan Lincoln'ün, Almanya Ligi takımlarından VfL Wolfsburg'un teknik direktörü Felix Magath ile anlaştığı ve bu kulübe transfer olacağı söylentileri çıkmıştı.