Skibbe: Devam edeceğim


Galatasaray'ın, Turkcell Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında Teknik Direktör Michael Skibbbe açıklamalarda bulundu.


Skibbe maç hakkında şunları söyledi: "Maçın çok basit olduğunu söyleyemen. Özellikle ilk yarıda rakibimiz de pozisyon buldu. Çalışarak hak ettiğimiz bir galibiyet oldu."

Lincoln'ün oyundan atıldığı için özür dilediğini belirten Skibbe, "Ama takıma çok yardımcı olduğu için de ona teşekkür ettim." diye konuştu.

Gündemdeki konulara da açıklık getiren Michael Skibbe, "Özellikle Ümit Davala ve Edwin Boekamp'ın ayrıldığı için üzüntülüyüm. İkisiyle de severek ve iyi bir çalışmamız olmuştu. Ama her zaman ileriye bakmalıyız. Takımımızın da bu olaylardan sonra böyle bir reaksiyon göstermesi beni mutlu etti. Ben devam edeceğim ve mukavelemi burada bitirmek istiyorum. Ayrıca takımımız her geçen gün iyiye gidiyor. Galatasaray dışında Fenerbahçe ve Beşiktaş teknik direktörlerinin neler yaşadığını görüyorum. Türkiye'de medyanın daha farklı olduğunu görüyoruz." dedi.