Aydın"da meydana gelen trafik kazasında takla atan araç içerisinde sıkışan 2 kişi yaralandı.
Kaza; Aydın merkez Toptan Gıdacılar Çarşısı Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Denizli"de Aydın istikametine seyir halinde olan Gökhan S. (25) yönetimindeki 34 HC 6466 plakalı özel bir firmaya ait araç, Toptan Gıdacılar Çarşısı Kavşağına geldiğinde aynı yöne seyir halinde olan Ali K. yönetimindeki 09 U 1943 plakalı araca hafif şekilde çarptıktan sonra kontrolden çıktı. Önce orta refüje çarpan araç sürücüsünün tüm çabalarına rağmen kavşakta zikzaklar içerek savruldu. Yaklaşık 20 metre savrulan araç son olarak kavşağın dönüş istikametindeki refeüje çarparak takla attı.
Sürücü Gökhan S. ile araçta bulunan ve kimliği henüz belirlenemeyen 1 kişinin daha yaralandığı kazada araç içerisinde sıkışan yaralılar Aydın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı. Ambulansla Aydın Devlet Hastanesi"ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Olay yerinde bulunan görgü tanıkları Gökhan S"nin kullandığı aracın 09 U 1943 plakalı araç tarafından sıkıştırıldığını ve kazanın da bu yüzden meydana geldiğini iddia etti. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.