Tuncallar Turizm, Şeker Bayramı dolayısıyla düzenlediği İstanbul turuna yoğun ilginin olduğunu ve katılımcı sayısının tamamlandığını, istek üzerine tekrar Eylül ayınca ikinci İstanbul turu düzenlediklerini açıkladı.

Tuncallar Turizm şimdi de 29 Eylül-02 Ekim 2011 tarihleri arasında özel İstanbul Turu düzenliyor. 29 Eylül 2011 Perşembe günü saat:22.30'da Aydın’dan hareket edilecek. İstanbul turunda 30 Eylül 2011 Cuma günü Sabah saatlerinde İstanbul Asya Yakası’ndaki Beylerbeyi Sarayında sizleri muhteşem bir sabah kahvaltısı bekliyor olacak.  Kahvaltıdan sonra saray gezisi, adalar turu yapılacak ve açık büfe akşam yemeğini 4 yıldızlı Aspen Oteli’nde yenilerek orada konaklama sağlanacaktır.

01 Ekim Cumartesi günü ise yine otelde açık büfe kahvaltının ardından Sultanahmet, Topkapı, Ayasofya, Yere Batan Sarnıcı, Dikili Taş, Sultanahmet Camii, Dolmabahçe Sarayıi Mısır Çarsısı gezilerek otele geri dönüş yapılacak ve daha sonra da tarihi  Kumkapı Patara Restorantına gidilerek canlı müzik eşliğinde muhteşem bir akşam yemeği sizleri bekliyor olacak. 2 Ekim Pazar gezinin günü ise  sabah kahvaltısının ardından  boğazda bir tekne turu ile İstanbul gezisini sonlandırılarak 14.00'da Aydın’a dönüş için yola çıkılacak. Bu muhteşem İstanbul turunun bedeli ise kişi başı 395 TL’dir. 7-12 yaş arası çocuklarınız için ücret ise 295 TL olarak belirlendi.
 
KAPADOKYA MERAKLILARI KAÇIRMASIN!
images.20110823163402.jpgTuncalla Turizm'in Kapadokya turunun ilkine de ilgi oldukça iyi. Firma yetkili ilk tur için kapasitenin dolduğunu, ikinci bir Kapadokya turuna hazırlandıklarını belirtti.
7 Ekim 2011 Çarşamba günü 21.00'da Aydın’dan hareketle başlayacak 1 gece konaklamalı Kapadokya turunda 8 Ekim günü Aksaray Tesislerinde sabah kahvaltısı, Derinkuyu Yer Altı Şehri gezisi ve Güvercinlik Vadisinde öğle yemeği, Avanos’taki Suhan Kapadokya Oteli’nde akşam yemeği sizleri bekliyor olacak.
9 Ekim'de otelde yapılacak sabah kahvaltısının ardından Ürgüp ve Asmalı Konak gezisi yapılarak Konya’ya gidilecek ve Mevlana ve Meram gezisi yapılarak Aydın’a dönüş yolculuğu başlayacak. Kapadokya gezisinin detayları için Tuncallar Turizm yetkilisi Aydın Avcı'ya 0549.414 14 41 no.lu telefondan ulaşabilirsiniz.
Ayrıca hotel opsiyonunun azlığı nedeniyle her şey dahil Manavgat-Antalya gezisi de 15-16 Ekim 2011 tarihleri arasında 1 gece konaklamalı, Karpuzkaldıran'da 4 yıldız Beach Nazar Hotel'de kişi başı 185 TL imkanıyla sizleri bekliyor.