Kanal D'de reyting rekorları kıran 'Hanımın Çiftliği'nin 'Gülizar'ı Evrim Solmaz dizideki performansıyla bir anda sinema ve reklam dünyasının dikkatini çekti

Evlilik teklifi yağıyor

Çekimler nedeniyle Adana"da kalan Evrim Solmaz"ı "çok seksi" bulanlar, hatta "evlenmek" isteyenler yapım şirketini arayıp “Bizi Gülizar"a ulaştırın” diye notlar bırakıyor.

Tekliflere güldüğünü söyleyen Evrim Solmaz “Beğenilmek güzel şey. 1996"dan bu yana oyunculuk yapıyorum. Herkes beni yeni fark etti. Sinema tekliflerini değerlendireceğim. Ama evlilik tekliflerini bir kenara ittim” dedi.

Şarkıcılık ve mankenlik yapmış

“Oyunculukta tutkulu ve hırslı bir kadınım. Aşkta da geyşa gibiyim” diyen Evrim Solmaz kendisini seksi bulmadığını söylüyor. 37 yaşındaki oyuncu 1994"te Ankara Devlet Konservatuarı"nı başarıyla bitirmiş. Bale eğitimi de almış. Caz şarkıcılığı ve mankenliği denemiş. Albüm tekliflerini reddetmiş.

Geçen yıl "Hanımın Çiftliği"nin yapımcısı Faruk Turgut"tan gelen "Gülizar" rolünü hiç düşünmeden kabul etmiş. 1989"da bu rolü Gülben Ergen oynamıştı. Ancak rolü çok azdı. Evrim Solmaz"ın başarısı karşısında yönetmen ve yapımcı genç oyuncunun rolünü artırdı. / vatan