AYDINPOST-ÖZEL  Karacasu'ya bağlı Geyre Belde Belediye Başkanı Ak Partili Hüseyin Gökçek ile Kuyucak'a bağlı Pirlibey Belde Belediye Başkanı Ak Partili Hüseyin Horasan, Afyonkarahisar'ın Dazkırı İlçesi'nde geçirdikleri trafik kazasında ağır yaralandı. 2 başkan ve şoför, Dinar Devlet Hastanesi'nde götürülüp tedaviye alındı.

Ak Parti'nin Ankara'da düzenlediği belediye başkanları istişare toplantısına katılan Karacasu İlçesi Geyre Belde Belediye Başkanı Hüseyin Gökçek, Kuyucak İlçesi Pirlibey Belde Belediye Başkanı Hüseyin Horasan, Merkeze bağlı Dalama Belde Belediye Başkanı Nihat Aktakka ve Koçarlı İlçesi Bıyıklı Belde Belediye Başkanı Abdullah Arıcı, öğle saatlerinde toplantının ardından Aydın'a dönmek üzere yola çıktı. Dalama Belediye Başkanı Nihat Aktakka ve Bıyıklı Belediye Başkanı Abdullah Arıcı, özel otomobile diğer 2 belediye başkanı ise Arıcı'nın şoförü Murat Akın'ın kullandığı 09 VE 909 plakalı makam otomobiline bindi. Şoför Akın'ın kullandığı makam otomobili, Dazkırı girişinde kavşak çalışması yapılan noktada duran TIR'a arkadan çarptı. Kazada şoför Murat Akın ile birlikte arkada oturan Geyre Belediye Başkanı Hüseyin Gökçek ve Pirlibey Belediye Başkanı Hüseyin Horasan ağır yaralandı. Yaralı başkanlar ve şoför, ambulanslarla Dinar Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Yaralılardan Hüseyin Horasan Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, Hüseyin Gökçe Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, Murat Akın ise, Isparta Gülkent Devlet Hastanesi'nde tedavi altına aldındı.

Kazada yaralanan iki belediye başkanının sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenilirken, şoför Akın'ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

“20 GÜN ÖNCE AK PARTİ’YE GEÇMİŞTİ”
Kazada yaralanan Nazilli ilçesine bağlı Pirlibey Beldesinin CHP’li Belediye Başkanı Hüseyin Horasan, 8 belediye meclis üyesiyle birlikte 20 önce AK Parti’ye geçmişti. Horasan’ın rozetini TBMM’nde düzenlenen gurup toplantısında Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan takmıştı. Törenin ardınan AK Parti Aydın 42.Danışma Meclisi Toplantısında AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, Horasan ve 8 belediye meclis üyelerinden orada olanları sahneye çağırmış ve geçişlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine bir kez daha teşekkür etmişti.
ak-parti-42.danisma-meclisi-toplantisi-(32).jpg
 
54.20111130150028.jpg
53.20111130150259.jpg