Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın Dağyeni mesire alanının açılışında şunları dile getirdi:

“Germencik'i tüm mahalleleriyle yaşanabilir bir ilçe haline getirmeyi planlıyoruz. Germencik Belediyesi olarak merkez mahallelerin yanı sıra köyden mahalleye dönüşen 27 yerleşim birimine en iyi hizmeti götürmek üzere ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda yeşilliğiyle en güzel mahallelerimizden biri olan Dağyeni'de mesire alanı projemizin bugün açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu civarda ihtiyacını hissettiğimiz ve en önemli noksan olarak gördüğümüz mesire alanları, vatandaşlarımızın vakit geçirebilecekleri güzel havanın tadını çıkaracakları bir projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi Germencik ve mahalleleri bizim için çok önemli. Özellikle mahallelerimizde yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyoruz ve devam edeceğiz. Vatandaşlarımız şehir hayatından sıkılıp köylerde yaşamak için şehrin gürültüsünden kaçıyorlar.

“GERMENCİK VE MAHALLELERİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Daha sakin ve temiz bir hava için mahallelerimizde yaşamayı tercih eden vatandaşlarımızın yaşam alanlarının güzelleştirilmesi adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her geçen gün yeni projelerimizi hayata gEçirmek üzere ekibimizle birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Dağyeni mesire al-anı projemizin yapımında emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hemşerilerime hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

germencik-dagyeni-mesire-alani-gorkemli-bir-torenle-hizmete-acildi1.jpggermencik-dagyeni-mesire-alani-gorkemli-bir-torenle-hizmete-acildi2.jpg