Ramazan ayının gelmesiyle beraber Germencik Belediyesi’nden yardıma muhtaç ailelere sıcak yemek dağıtımı ve ramazan paketi yardımı yapılmaya başlandı. Her gün bin aileye dağıtılan sıcak yemekle Ramazan ayının bereketini hissettiren Germencik Belediyesi vatandaşlardan tam not aldı.
Germencik’in her köşesine ulaşan sıcak yemekler vatandaşları sevindiriyor. Ramazan ayında Aydın’ın merkezinde ve ilçelerinde ramazan iftar çadırları kurulurken, Germencik’te sıcak yemekler ev ev dağıtılarak çadıra gelemeyecek olan yaşlılara, hastalara tek tek sıcak yemekler ulaştırılıyor.


Germencik Belediye Başkanı Ümmet Başkan Akın, yaptığı açıklamada; “Biz yapmamız gerekeni yapıyoruz. Ramazan ayında iftar çadırı kurarak bir çok vatandaşımıza hizmet verilmeye çalışılsada, Evlerdeki yardıma muhtaç hasta ve ihtiyarlarımıza ulaşılamıyordu, o yüzden biz bu yıl ev ev ihtiyaç sahiplerine muhtarlarımız tarafından tesbit ederek, Belediyemizin servis flosuyla ev ev, kapı, kapı bin haneye sıcak yemek dağıtımı ve aynı zamanda bin haneyede ramazan paketi dağıtımı yapıyoruz. Önümüzdeki yıllarda da bu uygulamamız devam edecektir” dedi.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png