İyi niyetinden çok çektiğini ama artık gereksiz insanları hayatına almadığını belirten Ulusoy sözlerine şöyle devam etti: “Sürekli, insanlardan kötülük gelecek diye yaşamak çok acı. O yüzden bir şeylere güvenmek zorundasınız. Ama artık akıllandım. Bir insanın kötü niyeti varsa onun bakışından çevreye yaydığı enerjisinden anlıyorum. Bir de insanlar ‘Bu kötüdür’ derse gerçekten kötü çıkıyor. Gereksiz insanların hepsini eledim artık.”

SES TONUMU BEĞENİYORUM

Özge Ulusoy sunuculuğu çok sevdiğini de sözlerine ekledi. Ulusoy, “Diğer sunuculara göre daha farklı olan ses tonumla fark yarattığımı düşünüyorum. Bu boğazımdaki nodüllerden kaynaklanıyor. Alınırsa hemen geçecek. Ama ben sesimdeki o kırık tonu seviyorum. Bazısı sesimi çok beğeniyor, kimisi beğenmiyor” dedi.

Küçükken ansiklopedi okurdum

Özge Ulusoy okumayı araştırmayı çok sevdiğini söyledi. Ulusoy, “Küçükken ablamla ansiklopedi okurduk. Gazete okuyan, köşe yazarlarını takip eden birisiyim. Türkiye’nin gündemi nedir bilirim. Babam bana hep, ‘Ekmek kaç para” diyordu. Bizim evde ana haberler hep izlendi. O alışkanlığım hâlâ devam ediyor” dedi.