Cim-Bom, Kewell (2), Arda ve Burak"ın kendi kalesine attığı gollerle galibiyete ulaştı, hem geniş bir kadroya sahip olduğunu kanıtladı, hem de maç fazlasıyla liderliği kaptı

Kim ne derse desin bu ligde takımlar arasında büyük güç farkı var. İşte dünkü örnek. Galatasaray neredeyse yedek kadroyla sahaya çıkıyor ama Denizli"nin direnecek hali yok. Üstelik bir gol atıp öne de geçmelerine rağmen.
Zaten o golü attıklarına da her halde pişman olmuşlardır. Çünkü, uyuyan Aslan"ı uyandırdılar bir anlamda. Öyle olunca, kalelerinde art arda golleri gördüler.
İlk yarı dengede gidiyor gibi gözükse de, özellikle yan toplardan sarı-kırmızılılar ciddi tehlikeler yarattı. Devre biterken, tabelada yazan 1-1"lik skor, ister istemez heyecanlı bir 45 dakikanın habercisiydi.
Ancak ikinci yarı tek kale maça döndü. Kewell"ın iki penaltısı, Arda"nın kafası ve son olarak da Keita"nın rakip savunmaya çarpıp ağlara giden pası, Aslan"a farkı getirdi.
7. dakikada sağdan gelen ortaya iyi yükselen Baros"un kafasında top az farkla auta gitti.
21"de Kewell"ın ortasında, Barış iyi yükseldi kafayı vurdu, ancak Özden başarılıydı.

Perdeyi Angelov açtı
39"da Ege ekibi ilk kez ciddi şekilde hücuma çıktı. Caner sabırla topu sürdükten sonra Bangoura"yı sağdan kaçırdı. Siyahi futbolcunun ortasında Angelov, bir an havada asılı kaldı ve fileleri havalandırdı: 0-1
45"te Caner elle oynayınca, yardımcısının uyarısıyla Deniz Çoban, beyaz noktayı gösterdi. Kewell da topu ağlara gönderdi: 1-1
59"da Arda, Kewell"ın kornerinde iyi yükseldi ve Aslan"ı öne geçirdi: 2-1
67"de Keita"nın düşürülmesiyle kazanılan penaltıda Harry Kewell yine başarılıydı: 3-1
74"te Keita, sağdan içeri girip Baros"a topu aktarmak istedi. Ancak top Burak"ın ayağından ağlara gitti: 4-1



MAÇIN?RÖNTGENİ

MAÇIN ADAMI
KEİTA"NIN GECESİ
Gaziantep deplasmanında yaşadığı ciddi rahatsızlığından dolayı etkili olamayan Keita, Ali Sami Yen"deki ilk lig maçında kalitesini konuşturdu. Denizli defansının sol kanadını adeta çökerten siyahi yıldız, yaptırdığı penaltı ve son goldeki büyük katkısıyla vitrine çıkarken, galibiyette çok büyük pay sahibi oldu.

KIRILMA NOKTASI
CANER"İN ELİ
İlk yarının son dakikasında Denizlispor"un hücum futbolcusu Caner akılalmaz bir hata yaptı. Genç futbolcu Keita"nın ortasına elle müdahalede bulununca ev sahibine bir penaltı kazandırdı. O dakikadan sonra Denizlispor rakibine boyun eğdi.