İki liste ile gidilen genel kurul seçimlerinde yeni başkan Ali Haydar Yetim oldu. 334 üyeden 126'sının oy kullandığı seçimlerde sandıktan 44 oya karşı 82 oy alan listesi ile dernek başkanlığına Ali Haydar Yetim getirildi.
Alevi Kültür Dernekleri Nazilli Şubesi geçen hafta sonu gerçekleştirdiği olağan genel kurulu ile görev değişimine gitti. İki liste ile gidilen genel kurulda Ali Rıza Doğan ile Ali Haydar Yetim'in listeleri görev için oy istedi. Öğle vakti başlayan ve akşam saatlerine kadar süren seçim sırasında dernek üyelerine siyasilerden destek geldi. Başta MHP Aydın Milletvekili Recep Taner olmak üzere Nazilli Belediye Başkan adayları ve CHP'liler derneğe ziyarette bulunarak genel kurulun başarılı geçmesini diledi.
YENİ YÖNETİM
Genel kurul sonunda Ali Haydar Yetim'in listesinde bulunan Yönetim Kurulu Üyeleri Nurhayat Yamaç, Aydın Adak, İlhan Önal, Ecevit Savaş, Denetim Kurulu Üyeleri Mehmet Uğur, Halil Yetim, Cafer Dilekçi, Disiplin Kurulu, Kemal Bölel, Serdar Açıkyer, Hakkı İlkay, Genel Merkez Delegeleri Hüseyin Konca, Ali Rıza Doğan, Hüseyin Taş, Ali Çankır, Tekin Obay, Musa Bozkurt ile Mehmet Uğur, Ali Rıza Doğan'ın 44 oyuna karşılık 82 oy alarak genel kurulu tamamladılar.
ESKİ BAŞKAN ADAYLARI TEBRİK ETTİ
Genel kurulda büyük bir dayanışma sergileyen adayları kutlayan eski Başkan Ali Çankır, birlik ve dayanışma içerisinde hareket eden bir dernek olduklarını, adayların da demokratik seçimin tüm şartlarını yerine getirmelerinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek yeni yönetime başarılar diledi.