Kemal Kılıçdaroğlu Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun hem örnek, hem de başarılı hizmetler veren belediye başkanları olduğunu belirterek, her iki belediye başkanına da desteğinin devam ettiğini açıkladı.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aydın ve İzmir’deki ziyaretleri sırasında Aydın’daki bazı yerel gazetelerde ‘Kemal Kılıçdaroğlu, Özlem Çerçioğlu ile Aziz Kocaoğlu’nu çizdi’ şeklinde haber çıkmasının ardından Kemal Kılıçdaroğlu CHP İletişim Koordinatörlüğü aracılığı ile Aydın’daki basın bürolarına açıklama gönderdi.


‘ÇERÇİOĞLU’NU VE KOCAOĞLU’NU ÇİZMEDİM’
Özlem Çerçioğlu ile Aziz Kocaoğlu’nun üstünü çizdiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını dikkat çeken Kılıçdaroğlu, “Tam tersi İzmir’de ve Aydın’da yaptığım açıklamalarda, her iki belediye başkanımızın çalışmalarının çok başarılı olduğunu söyledim ve örnek gösterdim. 
AKP’li belediyelerde halkçı belediyeciliğin ve halka hizmetin nasıl yapıldığını görmek istiyorlarsa, gelsinler, belediye başkanlarımızın yaptıklarını incelesinler, yararlansınlar dedim. CHP’de her iki belediye başkanımızla ilgili olarak dilden dile dolaşan özel hesaba dayalı öyküler yoktur. Bu konuda özel öykü üretmek veya yaymak peşinde olanlar bilsinler ki, Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu da, Aziz Kocaoğlu’da hizmetleriyle CHP’nin gurur duyduğu belediye başkanlarıdır. Genel Başkan olarak ben de hem Aydın, hem de İzmir Belediye Başkanımızı destekliyor, sosyal demokrat belediyecilik anlayışı temelindeki dürüst hizmetleri nedeniyle de kutluyorum” ifadelerine yer verdi.