Ercan, “Merkezimizde 1 hafta içinde hobi atölyesi ile model uçak kursu atölyesini etkin duruma getireceğiz. Her iki etkinliğimizde ücretsiz” dedi.
Hobi atölyesinde gençlere ahşap boyama, takı gibi boş zamanlarını değerlendirebilecekleri bir etkinlik ortamı sağlayacaklarını söyleyen Ercan, “Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden Sevgül Kardeş eğitmen olarak bize yardımcı olacak. Gençlerimizin yaptıkları ürünleri 19 Mayıs Gençlik Haftasında Ankara"da sergileyeceğiz. Ayrıca aynı hafta Ankara"da 81 ilden gelen otantik malzemelerde sergilenecek. Bunun içinde çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.
Türk Hava Kurumu (THK) Aydın Şubesinin desteği ile aynı hafta Model Uçak kursuna da başlayacakları ifade eden Hamide Ercan, şöyle konuştu, “İlk etapta 10 kursiyer ile başlayacağız. Talep olması durumunda 30 kişiye çıkabiliriz. Tüm malzemeyi THK sağlayacak. Kursiyerlerin yaptıkları uçaklar merkezimizde kalacak. Yaptığı uçağı almak isteyen kursiyer cüzi bir miktar ödeyerek alabilecek. Nisan ayı içerisinde Lise ve Üniversitelilere yönelik olarak merkezimizde bir play station turnuvası da düzenleyeceğiz. Bu turnuvaya katılmak isteyenler 15 Nisan"a kadar merkezimize başvurmalılar”