23. dönem AK Parti Aydın milletvekili ve 24. dönem AK Parti ilk sıra milletvekili adayı Mehmet Erdem AK Parti Gençlik Kolları toplantısına katıldı.
Yaklaşık 100 kişinin katıldığı toplantıda Gençlik Kolları Yürütme Kurulu üyeleri birer konuşma yaparak, sıralamaya giren Milletvekili adayları ile ilgili bilgiler verdiler. Yürütme Kurulu’nun konuşmalarının ardından, söz alan, İl Seçim İşleri Başkanı Gökhan Ökten, seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Toplantıya katılan AK Parti Aydın milletvekili Mehmet Erdem yeni göreve başlayan AK Parti yeni Gençlik Kolları Başkanı Önder Avcı’ya başarılar diledi Erdem;.”Seçim dönemine girdi., bundan sonraki süreçte gençlerimizle hep birlikte çalışmamız gerekiyor. Bu seçim sonunda AK Parti’nin üçüncü iktidar hükümet dönemi gözüküyor. Bize ve Aydınlılara düşen görev daha güçlü ve daha iyi bir şekilde sonuç almaktır. Aydındaki seçim sonuçları hiç kimsenin tahmin etmeyeceği sonuçları çıkarmak sizin ve bizim elimizde. Bu teşkilatın Kadın ve Gençlik Kolları ana kademesi ile Buharkent’ten Didim’e kadar olan teşkilatların elinde” diye konuştu.