30 Nisan Salı günü başlayan ve Söke, Köşk, Kuyucak, Efeler olmak üzere 4 ilçede oynanan müsabakalar birbirinden heyecanlı anlara sahne olurken daha önce resmi müsabakalarda forma giymemiş olan çok sayıdaki sporcu da voleybolla tanışma fırsatı yakaladı.

Organizasyonun çok büyük olmasına rağmen sahada ve herhangi bir konuda en ufak bir sorun yaşanmazken baştan sona fair-play ruhu ön plandaydı. Turnuva, bu yönüyle de izleyenlerin takdirini kazandı.

Söke'de oynanan final müsabakaları sonrasında Kızlarda 1. Efeler Karması, 2. Söke Karması, 3. Nazilli Karması ve 4. Karacasu Karması olurken Erkeklerde ise 1. İncirliova Karması, 2. Köşk Karması, 3. Kuşadası Karması 4. İse Karacasu Karması oldu. Dereceye giren takımlara kupaları ve madalyaları Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Şube Müdürü Mikail Kavaklı, Aydın Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ahmet Hünük ve Erol Barut, Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı, Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman, Köşk Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Aydın, Efeler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Aslan ile Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Ayfer Kaya, Nedim Bay ve Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu tarafından takdim edildi.

Ökkeş Demir Gençlerin Bayramını Kutlad