Kuşadası Gençlik Derneği üyeleri Kuşadası Gelişim Programı adı ile başlattığı proje kapsamın da 7"den 70"e tüm vatandaşların Kuşadası"nın geleceği ile ilgili projeleri kendilerine iletmelerini istiyor.
Kuşadası'na yön vermek isteyen vatandaşların fikir, proje ve Kuşadası ile ilgili çözüm önerilerini kendileri ile paylaşmalarını isteyen Kuşadası Gençlik Derneği Başkanı Behçet Alp “Bizler hayalimizdeki Kuşadası'nı gerçeğe dönüştürmek için yola çıktık. Bu proje neticesinde hazırlayacağımız Gençlik ve Kuşadası kitabı ile tüm kamuoyu ile paylaşacağız. Proje yeni olmasına rağmen birçok proje geldi. Bunların çoğu sahilde yapılması istenen değişiklikler. Örneğin vatandaşlarımız sahil bandının trafiğe kapanmasını ve faytonlar ile gezilmesini istediler. Bunun yanında gençler ise sahilde basket potalarının oluşturulmasını ve sokak basketbolu oynamak istediklerini söylediler” dedi.
Alp, ayrıca projeye katılmak isteyenlerin www.kusadasigenclik.com adresinden görüşlerini bildirebileceklerini sözlerine ekledi.