GeçlerAK Parti Aydın Gençlik Kolları, haftalık toplantısı yapıldı. AK Parti Aydın İl binasında düzenlenen toplantıya AK Parti Aydın Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Yanık, İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Gökhan Ökten, Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri ve yaklaşık 100 kişiyi aşkın genç katıldı. AK Parti Aydın Gençlik Kolları, yeni Yürütme Kurulu ve yönetiminin tanıtımını gerçekleştirildiği toplantıda, 40. İl Danışma Meclisi toplantısının istişaresi yapıldı.
Toplantının başında, vefat eden Saadet Partisi Genel Başkanı Erbakan için Fatiha okuyan AK Partili Gençler, yapılan konuşmaları dikkatle dinlediler. İl Binasında yapılan toplantıların yoğun katılımlarla gerçekleşmesi nedeniyle, bazı gençler bu toplantıyı ayakta izlemek zorunda kaldı. Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Yanık, yapılan toplantılarda daha sağlıklı sonuç alınması için daha geniş bir salona ihtiyaç olduğunu dile getirdi.
AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yanık, yaptığı konuşmada, yaklaşan seçim döneminde Ak Partili gençlerle planlı ve projeli bir şekilde çalışmalar yaptıklarını belirterek, Gençlik kolu başkanlığı yapmış bir Başbakanın partisinde siyaset yaptıklarını ifade etti. Yanık konuşmasında şunları kaydetti:“Türkiye"de olduğu gibi, Aydın"da da Sayısız projelere, yatırımlara ve hizmetlere imza atan AK Parti"nin ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın yönetimindeydim o teşkilatın çatısı altında çalıştım diye gururla söyleyebilirsiniz. Seçim sürecinde özverili ve yoğun bir çalışma içersinde olacağız, Türkiye"nin daha demokratik bir ortama kavuşabilmesi için seçimlerden güçlü çıkmalıyız. Önümüzdeki seçimde sandıktan yine güçlü çıkacağımızın sinyallerini halkımızdan almaya başladık. Gördüğünüz gibi salonlara sığmıyoruz yeni salon araştırıyoruz, İl ve İlçe Teşkilatlarımızla ve siz genç arkadaşlarımızla, Kadın Kollarımızla kısacası tüm teşkilatımızla hep birlikte, çok başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum”