Boğularak öldüğü tespit edilen Yunus Cenk Gölgeler isimli genç müteahhidin cesedi otopsinin ardından ailesine teslim edilecek.
Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Hülya Koçyiğit Blv.Egevista iş Mer.3/A adresinde faaliyet gösteren C.R.S. Turizm İnşaat firmasının sahibi 32 yaşındaki Yunus Cenk Gölgeler, bir hafta önce ortadan koyboldu. Ailesi, Yunis Cenk Gölgeler"den bir hafta boyunca haber alınamaması üzerine Kuşadası Emniyet Müdürlüğü"ne başvurarak, bulunması için yardım istedi. Ailesinin polise başvuruda bulunduğu sırada, İzmir"in Selçuk ilçesine bağlı Zeytinlik mevkiinin sahil bölümünde bir ceset bulundu. Yapılan araştırmada, boğularak öldüğü ve daha sonra sahile vurduğu sanılan cesedin Kuşadalı genç müteahhit Yunus Cenk Gölgeler"e ait olduğu belirlendi.
Ailesinin teşhis etmesinin ardından, Yunus cenk Gölgeler"in cesedi otopsi yapılması için Selçuk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada, Selçuk Jandarması, cumhuriyet Savcılığı"nın talimatıyla esrarengiz cinayetin çözülmesi amacıyla geniş çaplı bir soruşturma başlattı.