Beykent Üniversitesi Grafik Bölümü son sınıf öğrencisi ve manken Tolga Baş, alacağı yüzünden tartıştığı arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü
Mankenlik ve oyunculuk yapan Tolga Baş (25) laptop sattığı ve parasını alamadığı için tartıştığı arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Arka Sokaklar, Şen Yuva ve Küçük Kadınlar isimli dizilerde ufak rollerde oyunculuk yapan Tolga Baş, bir süre önce laptop sattığı ve parasını alamadığı arkadaşı Özcan U. ile akşam saatlerinde buluştu. Esenler'de buluşan iki arkadaş 500 liralık alacak yüzünden tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Özcan U. Beykent Üniversitesi Grafik Bölümü son sınıf öğrencisi Tolga Baş'ı sırtından bıçakladı. Taş hemen yakındaki İstanbul Tıp Merkezi'ne gitti. Hastaneden annesini de arayıp bıçaklandığını söyleyen Baş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Best Model 2011 yarışmasına da katılmak için hazırlandığı öğrenilen Taş için Kemer Tepe Camii'nde cenaze namazı kılındı. Genç manken ve oyuncu kılınan namazın ardından Arnavutköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Tolga Baş'ın babası Cengiz Baş'ın güçlükle ayakta durduğu gözlendi. Cenazenin araca konulduğu sırada Baş'ın arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Genç manken ve oyuncuyu bıçaklayarak öldüren Özcan U ise polis ekipleri tarafından Bağcılar'da saklandığı adreste yakalanarak gözaltına alındı.

Vatan