ABD'nin Missouri eyaletinde bir genç kız, babasının ablasına tecavüz ettiğini ve 4 kez hamile bıraktığını iddia etti.

Adı açıklanmayan 18 yaşındaki kız, Amerikan Associated Press ajansıyla yaptığı röportajda, olayı açıklamak için reşit oluncaya kadar beklediğini, çünkü devlet gözetimine alınmaktan korktuğunu belirtti.

TECAVÜZLER 13 YAŞINDAYKEN BAŞLAMIŞ

Ajans, olayı geçen ekim ayında polise bildiren genç kızın, babasının tecavüzüne uğrayan ablasının 4 çocuk dünyaya getirdiği yönündeki ifadesine yer verdi.
Genç kız, babasının şu anda 19 yaşında olan ablasına 13 yaşındayken tecavüz etmeye başladığını ve ilk tecavüzünde ablasının hamile kaldığını söyledi.

SOĞUTUCULARIN İÇİNDE 2 BEBEĞİN KALINTILARI BULUNDU

İhbar üzerine ailenin daha önce yaşadığı Harrisonville'deki arazide araştırma yapıldı. Artık kullanılmayan soğutucuların içinde iki bebeğin kalıntıları bulunurken, bebeklerden 2006 yılı kasım ayında doğanın zatürreden öldüğü belirlendi, diğeriyle ilgili araştırma sürüyor.

DÖRDÜNCÜ ÇOCUK HALEN YAŞIYOR

Bebeklerden üçüncüsünün 2004 yılında doğduğuna ve ailenin daha önce yaşadığı Oklahoma'da gömülü olduğuna inanılıyor. Halen 3 yaşında olan dördüncü çocuk ise devlet gözetiminde tutuluyor.

SAPIK BABA TUTUKLANDI

Tutuklanan 47 yaşındaki babanın, ikinci derecede cinayet haricinde reşit olmayan birine tecavüz, ensest, bir çocuğunun hayatını tehlikeye atmak ve bir cesedi ortada bırakmakla suçlandığı belirtildi. Babanın, tutuksuz yargılanması için 500 bin dolar kefalet ücreti ödemesi gerekiyor.

DAVANIN ÖN DURUŞMASI 15 MART'TA

Babanın 47 yaşındaki karısının da kızının tecavüze uğramasını durdurmak için çok az şey yaptığı iddiasıyla bir çocuğun hayatını tehlikeye atmakla suçlandığı açıklandı. Tecavüzle suçlanan baba hakkındaki davanın ön duruşmasının 5 Martta yapılacağı bildirildi.

HÜRRİYET