Fabrikalar Mahallesi"nde önceki gece bir apartmanın giriş katındaki dairede, başından vurulmuş halde cesedi bulunan genç kızın, 17 yaşındaki Bensu Güler olduğunu belirlendi.

Alanya"da yaşayan ailesi ile sorunları bulunduğu ve bu nedenle evden ayrılarak Antalya"daki Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi"nde yaşamaya başladığı belirtilen Bensu Güler"in, buradan başka bir yetiştirme yurduna gittiği ve yaklaşık bir yıl önce buradan kaçtığı iddia edildi.

Bensu Güler"in yetiştirme yurdundan kaçtıktan sonra Dudu Sayılı"ya ait kimliğe kendi fotoğrafını yapıştırarak kullandığı ortaya çıktı.Öte yandan olayla ilgili gözaltına alınan B.B. ve F.A, savcılık talimatı ile serbest bırakıldı.Antalya"nın Fabrikalar Mahallesi"nde önceki gece bir evden silah sesi geldiğini duyan vatandaşlar polise haber vermiş, evde yapılan aramada bir genç kızın tabancayla başından vurularak öldüğü belirlenmişti.

Olay yerinde bir tabanca ve boş kovan ele geçiren polis, genç kızın birlikte yaşadığını tespit ettiği iki kişiyi gözaltına almıştı.

DHA