Çocuk yaşta para karşılığında evlatlık verilen Aşye, 1 yıl önce ağabeyinin kendisine tecavüz ettiğini, hamile kalıp bir kız bebek dünyaya getirdiğini, 3 ay önce babasının tecavüzüne uğrayınca kurtulmak için kaçıp nikahsız evlendiği kişinin de kendisini erkeklere pazarladığını iddia etti. İddia üzerine baba ile nikahsız eş gözaltına alındı.

Dün gece Soğuksu Polis Karakolu'na gelen Ayşe, başından geçen korkunç olayları tek tek anlattı. 1 yıl önce ağabeyi 31 yaşındaki Mesut Y.'nin kendisine tecavüz ettiğini, hamile kaldığını, 3 ay önce de bir kız bebek dünyaya getirdiğini ileri süren Ayşe Y., doğumdan sonra jandarmaya yaptığı şikayetle ağabeyinin tutuklandığını hatırlattı. M. adlı bebeğinin Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Yuvası'na teslim edildiğini söyleyen genç kadın, ağabeyinin tutuklanmasıyla kurtulduğunu sandığı tecavüze bu kez, öz babası 56 yaşındaki Mehmet Y.'nin başladığını ileri sürdü. Yaşadığı acı dolu olayı unutmaya çalışırken babasının tecavüzüyle yıkıldığını anlatan Ayşe Y., bunun üzerine evden kaçtığında tanıştığı 30 yaşındaki Bilal Kurt ile nikahsız yaşamaya başladığını kaydederek, "Beni bulunduğum hayattan kurtaracağı umuduyla evlendiğim adam da ihanet etti. Beni, arkadaşı 35 yaşındaki Murat Kılıç, aracılığıyla erkeklere pazarladı. Hepsinden şikayetçiyim" dedi.

TECAVÜZCÜ BABA, BALDIZIYLA EVLENMİŞ
6 yaşındayken bir başka aileye para karşılığında evlatlık verildiği, ilkokulu bitirdikten sonra geri alındığı da ortaya çıkan genç kadının şikayeti üzerine babası Mehmet Y. ile nikahsız eşi Bilal Kurt gözaltına alınırken, fuhuş yaptırmak suçundan sabıkası bulunan Murat Kılıç ise aranıyor. Ahlak Bürosu polisleri tarafından sorguya alınan tecavüzcü baba Y.'nin tecavüz ettiği öz kızı Ayşe'nin annesini terk ederek baldızıyla evlendiği de anlaşıldı. Baba Mehmet Y. ile nikahsız eş Bilal Kurt, ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

DHA