14 Yaşındaki Serena Beakhurst için, Twitter'da, yazar, sunucu ve oyuncu Stephen Fry ve eski İngiltere Başbakanı Gordon Brown'un eşi Sarah Brown gibi ünlü isimler mesajlar yayımlamıştı.

Londra polisi, üç hafta önce Londra'nın güneyindeki Tulse Hill mahallesindeki evinden ayrılırken görülen ve daha sonra kayıplara karışan Serena'nın, bu sabahın erken saatlerinde Wandsworth mahallesinde bulunduğunu ve durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Aynı zamanda Dennis soyadını da taşıyan Serena, 15 Aralık'ta, güney Londra'daki güzellik terapisi kursuna gitmek üzere Herne Hill istasyonundan otobüse binmiş, ardından kendisinden herhangi bir haber alınamamıştı.

Pazartesi günü Londra Emniyet yetkilileri, Serena'yı bulma konusunda tüm gayretlerinin tükendiğini duyurmuş; genç kızla ilgili herhangi bir bilgi sahibi olan herkese temasa geçmeleri çağrısında bulunmuştu.

Dün de, polis, Serena'nın arkadaşlarıyla yeniden görüşme yapılacağını; Serena'nın Noel sırasında çeşitli yerlerde görülmüş olduğunu açıklamıştı.

Serena'nın bulunması için Twitter'da mesaj yazan diğer ünlüler arasında oyuncu Simon Pegg, "Little Britain" adlı komedi dizisinin oyuncusu Matt Lucas ve futbolcu Rio Ferdinand da bulunuyordu.



"Serena Beakhurst'ün bulunmasına yardımcı olun" başlığıyla, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta açılan bir grup sayfası da, kayıp genç kızın bulunması çabalarına katılmıştı.