İngiltere'de 17 yaşındaki Stacey Courage'ın yüzü kazanın ardından kesikler içinde kaldı ve yaraları iyileştikten sonra bir dizi estetik ameliyat geçirmesi gerekecek. Pazartesi günü Dartmoor'da bisiklete binen genç kız aracın kendisini yoldan atması sonucu yuvarlanarak dikenli tellerin üzerine düştü. Kanlar içinde yol kenarında yardım istedi, ama geçen tüm sürücüler onu görmezden geldi. Sonunda yaşlı bir çiftin aracıyla hastaneye yetiştirilen Stacey'nin başına, yüzüne, boynuna ve koluna 63 dikiş atıldı. İyileşmesi ise altı ay alacak.

Devon'da yaşayan Stacey, "Beni yoldan çıkaran sürücü hayatımı altüst etti. Modellik yapamam artık. Yüzümü mahvettiler. Beni orada öylece bırakıp kaçtılar" diye konuştu. Annesi, model olma hayalleri kuran Stacey'nin kilolu olması nedeniyle okuldaki arkadaşları tarafından aşağılandığını, kilo verdikten sonra kendine güveninin geldiğini, ancak bu kez de başına böyle korkunç bir kaza geldiğini anlattı.

Stacey, "Şimdi hiçbir şey yapmak istemiyorum. Dışarı bile çıkasım yok" diyor, ailesi ve yakın arkadaşları ona destek olmaya çalışıyor

Vatan