Boşanmak istediği eşi tarafından kaçırılıp dövülen kadın “Tecavüze uğradım” diye polise başvurdu. Mahkemede, “Sadece dayak yedim. Tecavüz yok” diyerek şikâyetinden vazgeçti. Duruşmada duygusal anlar yaşandı.

SAMSUN"da gece bekçisi olan Uğur K., 4 yıl birlikte yaşadıktan sonra 2 yıl önce resmi nikâhla M.K. ile evlendi. 3 çocukları olan çift anlaşamayınca M.K. boşanma davası açıp evi terk etti. M.K., çocuklarına bakmak için de bir gazinoda işe başladı. Eşinin gazinoda çalışmasına sinirlenen Uğur K., arkadaşı Emrullah K. (28) ile birlikte gazinoya gitti. M.K."yı gazinodan çıkarıp zorla otomobile bindiren koca ile arkadaşı ıssız bir yerde dövdü.

Eşim kötü yola düşmesin

M.K."nın "tecavüz" şikâyeti üzerine tutuklanan Uğur K. ve Emrullah K."nın, 15"er yıl kadar hapsi istendi. Dünkü duruşmada M.K., “Sadece beni dövdü. Yüzümü kanlı kanlı görünce kendisine çok kızdım. "Bana tecavüz etti" dedim. Ama böyle bir şey olmadı. Şikâyetçi değilim. Boşanma davamı da geri aldım” dedi. Mahkeme heyeti, tutukluluk halinin devamına karar verip duruşmayı erteledi, Uğur K. jandarma tarafından salondan çıkarılırken ağlayarak, “Eşim ve çocuklarıma sahip çıkın hâkim bey. Kalacak yerleri yok. Eşim kötü yola düşmesin” diye yalvardı. Daha sonra parmağındaki altın alyansı eşine fırlatarak, “Bozdurup harçlık yapın” dedi.

Hürriyet