Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği'ne gelen Bahar D. (21), öz annesi Fidan A.'nın (40) kendisine zorla fuhuş yaptırdığını, annesiyle birlikte yaşayan üvey babasının da kendisine müşteri bulduğunu ihbar etti. 250 liraya ilişkiye girdiğini, 125 lirasını annesinin aldığını geri kalanını ise üvey babasının aldığını söyleyen genç kadın, kendisinin gidecek yeri olmadığı için annesinin yanında kaldığını, bu nedenle de fuhuş yapmak zorunda kaldığını anlattı. Annesinin kendisine "İhtiyaçlarımızı karşılamak için çalışman" lazım dediğini belirten Bahar D. birkaç kez müşteriye gitmemek için üzerine kapıyı kilitlediğini, ancak artık fuhuş yapmak istemediğini, sığınma evine gitmek istediğini söyledi.

Bahar D. annesinin de fuhuş yaptığını, üvey babası Selahattin M.'den olma 3 yaşında üvey kardeşi olduğunu, annesinin üvey babasının ayarladığı erkeklerle evde üvey kardeşinin yanında erkeklerle ilişkiye girdiğini iddia etti.

Bunun üzerine polis anne ve üvey baba Selahattin M.'yi (55) gözaltına aldı. Anne Fidan A. kızına fuhuş yaptırmadıklarını, kendisinin fuhuş yaptığını, kızının uyuşturucu ve alkol kullandığı için parası bitince fuhuş yaptığını öne sürdü. Üvey baba da Bahar D.'nin iddialarını yalanladı. Zanlılar sorgunun ardından adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında üvey baba yüzünü kapatırken anne Fidan A. basın mensuplarının sorusu üzerine, "Akıllı olun öz anne kızına fuhuş yaptırır mı? Kızım uyuşturucu kullanıyor o yüzden fuhuş yapıyor" dedi.