Ankara’da büyük bir finans kurumunda üst düzeyde çalışan C.Y. (32) adlı kişiyle birlikte grup seks yaptıkları öne sürülen B.K. (27) ve G.K. (20) adlı karı koca, gizlice kayıt ettikleri sevişme görüntülerini kullanarak C.Y.’den para istedikleri iddiasıyla tutuklandı.
 
30 bin TL’lik senet
 
İddiaya göre, muhafazakâr camianın önde gelen finans kurumları arasında yer alan ünlü şirkette yönetici konumunda çalışan C.Y., bir süre önce Ulus’ta bir otel odasında B.K., eşi G.K. ve bir başka kadınla birlikte grup seks yaptı. B.K. ve G.K., otel odasına yerleştirdikleri gizli kamerayla C.Y.’nin haberi olmaksızın görüntüleri kaydetti. Otel odasındaki randevudan bir süre sonra C.Y. ile irtibat kuran genç çift, görüntüleri yayınlamama karşılığında 30 bin liralık senet aldı. B.K. ve G.K., daha sonra sürekli C.Y.’yi tehdit etmeye başladı. C.Y. de savcılığa başvurup şikâyetçi oldu. Ekipler, B.K. ve eşi G.K.’yi yakalayıp gözaltına aldı.
 
B.K., C.Y. ile bir barda tanıştıklarını ve grup seks organizasyonu yaptıklarını anlatırken, C.Y. ile birçok kez borç para alıp verdiklerini de öne sürdü. En son verdiği 30 bin TL karşılığında C.Y.’den borç senedi aldığını söyleyen B.K., senedin vadesi gelmesine karşın borcunu tahsil edemediği için C.Y.’ye mesaj çektiğini iddia etti.
 
İşten atıldı
 
Sorguları tamamlanan B.K. ve G.K., tehdit ve şantaj iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis genç çifte ait olan cep telefonları ve bilgisayarlarla porno içerikli 9 CD’ye el koydu. C.Y.’nin çalıştığı firmadaki işine son verildiği öğrenildi.
 
milliyet