ESKİŞEHİR"de yaya olarak karşıdan karşıya geçmek isteyen çift, yanlarından hızla geçtiği için tartıştıkları otomobilde bulunan 2 kişinin satırlı saldırısına uğradı. Olayda kocayı satırla, eşini ise yumruk darbeleriyle yaralayan 2 kişi, otomobillerine binerek kaçtı.

Tunalı Mahallesi Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi"nde dün saat 19.00 sıralarında yolun karşısına geçmeye çalışan Sinan Türkenmez (25) ile eşi Satı Tükenmez (25), yanlarından yavaşlamadan geçen 34 RNJ 37 plakalı otomobilde bulunan 2 kişiye el hareketi ile tepki gösterdi. Bunu görerek, durdurdukları otomobilden inen kimliği belirsiz 2 kişi, ellerinde bulunan satırla Sinan Tükenmez ile eşi Satı Tükenmez"e saldırdı. Sinan Tükenmez"i kolundan ve elinden satırla, eşi Satı Tükenmez"i de yüzünden yumruk darbeleriyle yaralayan 2 kişi daha sonra otomobile binerek kaçtı.

Olayda satırla kolundan ve elinden hafif yaralanan Sinan Tükenmez, eşiyle birlikte yakındaki Özel Sakarya Hastanesi"ne gitti. Sinan Tükenmez hastanede tedavi altına alınırken, yumruk darbeleriyle yüzünden yaralanan Satı Tükenmez gerekli tedavisinin ardından taburcu edildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilieri, olaydan sonra 34 RNJ 37 plakalı otomobille kaçtıkları bildirilen 2 kişinin yakalanmasına çalışıldığını belirti.

Milliyet