Show TV'de ekrana gelen 'Var Mısın Yok Musun' yarışma programını sunan Acun Ilıcalı, Atilla Limanlar'ın yarıştığı gece izleyenlerle bir anısını paylaştı.

Limanlar'ın uzun yıllar gemilerde barmenlik yaptığını söylemesi üzerine Acun, eski programının çekimlerinde yaşadığı olayı şöyle anlattı:

"3-4 kere gemilerle seyahat ettik. Bir gün bir gemide başımıza bir şey geldi. Normalde her yere geç kalıyoruz ya, gemiye geç kaldık abi... Gemide 4 bin yolcu falan var. Gemiye geç kalma diye bir sistem yokmuş. Normalde öyle bir şey yok yani, gemi saatinde kalkar. Biz işte yine klasik orayı çekelim, burayı çekelim derken trafikte kaldık. Bi gittim, geminin halatlar çözülmüş, son bir halat kalmış... Kaptan böyle yukarıdan bakıyor, biz de böyle güle oynaya kakari kikiri yaparak gemiye girdik. 10 dakika falan geçti, gemi bekledi hakikaten. 15 dakika sonra kapı açıldı, görevliler geldi. Bizi kazan dairesine sorguya götürdüler. Özel bir odaya... Bizde kameralar vardı ya 'neden, ne oluyor' falan filan... Bayağı stresli bir seyahat oldu. Kaptan isterse filikaya koyup gemiden atabilirmiş. Kaptanla yemek diye bir sistem var. Gemiye gidenler o kadar önemsiyor ki, o gece herkes grand tuvalet, simokin. Kaptanın yemeğine katılacağız biz klasik şort mort tabii klasik işte... Orada da bekleneni veremedik, gemiden tahliye ettiler bizi."

TELEVİZYONGAZETESİ