Ve en önemli gün geldiğinde bütün kadınlar melek kadar güzel olmayı hayal eder. O gün hangi gün mü? Düğün gününüz tabi ki. Bu hayatınızın en önemli günlerinden biridir ve siz özellikle gelinliğinizle muhteşem görünmek istersiniz. Bunun için ise bazı noktaları göz önünde bulundurmalısınız.

Gelinliğinizi seçerken beden tipiniz çok önemlidir. Bedeninize uygun olan bir modeli tercih etmeniz muhteşem görünmenize katkıda bulunacak en önemli özelliktir. Gelinler bu konuda çoğu kez yanılırlar. Katalogda gördükleri her modeli kendileri giymek isterler. Oysaki beğendiniz her model sizin bedeninize uygun olmayabilir.

Gelinliğinizi seçerken damadın beden tipi ve onun damatlığı ile uyum içinde olmasına dikkat edilmelidir.

Yine gelinlik modelinizin düğünün yapılacağı mekân ile de uyum içinde olması artık hem gelin adayları hem de modacılar tarafından dikkate alınmaya başlanmıştır.

Düğününüzün olduğu mevsimi de dikkat almak gerekir. soğuk havalarda daha kapalı, bahar ve yaz aylarında açık modeller tercih edilebilir.

Bazı kadınlar dekolteyi sevmektedir. Bunu gelinlik modellerinde de uygulamak isterler. Fakat eğer dekolte vermeye uygun bir vücut yapınız yok ise buna kesinlikle yönelmeyiniz.

Katalogda ya da her hangi başka bir yerde resmini gördüğünüz gelinliği diktirmek yerine dikilmiş modelleri giyip, deneyerek almanız tavsiye edilir.

Gelinlik seçerken herkes size bir fikir vermek ister ama siz bu işin uzmanından fikir almaya önem gösterin.

kadinlaralemi.com