Michael Douglas, "Ağabeyim Joel ve ben, babamızın 101. doğum gününde Cumartesi günü bir aile kutlaması yaptık.Başlıklğıylaı Facebook'ta dokunaklı bir yazıydı, "101 yaşındayki babam gerçek bir şaşkındı herkes çok mutlu bir zaman geçirdi."

Aile, bu özel gün düğum günü pastası, ünlü İspanyol ressam Vincent van Gogh temalı doğum günü pastasını kesti. Douglas 1956'da "Lust for Life" adlı yapımda filmindeki rolüyle sanatçının hayatını oynamıştı.

Douglas' a ayrıca Oscar ödülünü kazandıran "Champion" filimden iki boks eldivenine benzeyen başka bir pasta da hazırlandı. Pastanın üzerine "Mutlu Yıllar Şampiyonu" yazıldı.

17 yıldır Michael Douglas'la evli olan gelin Catherine Zeta-Jones, partide katılamadığı için olmadığı için sevgisini sosyal medya üzerinden gönderdi.

"Bugün 101 !!!! babam dizimde, " diye mesaj yazan aktris birlikte çekilmiş bir ftoğraf paylaştı. Ünlüyıldışın tıpkı küçük bir bebek 101 yaşındaki kayınpederini dizide oturtuğu görülüyor fotoğrsta "Harika, ilham verici ve sevgi dolu babama Mutlu yıllar. Seni tüm kalbimle seviyorum." Diye ekledi.